nemme måder at spare penge på Gas

Lær hvordan man kan spare på gas med de stigende udgifter til brændstof.

Gaspriserne er skyhøje på tværs af nationen. Vi har oliepriserne stiger på grund af mangler og skader også til nogle oliepumper fra orkanen Katrina. Vi har nogle tips om bevist måder at spare på gas på din bil eller lastbil.

Første tjek dit dæktryk Sørg for de er alle på samme niveau anvendes ved fremstillingen. Kontrollere dine dæk regelmæssigt en lille pris at betale for sikkerhed og bedre brændstofpriser.

Næste Sørg for du har ren luftfiltre og brændstoffiltre. Luftfiltre er billig og hjælpe med at holde din bil kører ren.

Drive smartere. Undgå at trykke på gassen til hurtig prøve til tomgang på samme hastigheder 55 MPH er meget bedre end 65 eller 70 MPH. Holde dine vinduer hvis det er muligt for det meste når du er på motorvejene. Fylde din tank op forsøger ikke at sætte $5,00 her $3,00 her du skal gassen alligevel og det vil hjælpe dig fra stoppe hele tiden. Ved at følge disse tips, vil du forbedre din bils ydeevne og spare penge på tankstationen. .

Drage fordel af specielle tilbud fra super markeder eller kreditkort. Jeg kender i Texas, kan du gemme.10 cent per gallon, når du køber et specifikt beløb på dagligvarer fra visse købmænd eller købe gavekort kan spare dig op til 0,03 på visse stationer. Nogle engros virksomheder tilbyder billig gas samt, ved at blive medlem kan du spare 0,05 til 0,10 cent per gallon så godt. Nogle kreditkort tilbyder også gas pris lindring ved at ansøge om en konto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *