Hvordan gjorde de det? Typer af magiske Tricks

Der er mange slags tryllekunster, men de fleste falder i en af et par kategorier. Oftentimes, en tryllekunstner vil specialisere sig i en eller nogle få områder. For dem, der beskæftiger en række teknikker, vil de ofte udvikler en form for persona eller speciale handling for at differentiere sig fra andre kunstnere. Ligesom andre entertainere ofte finde en niche, så også gøre tryllekunstnere.

Mens ingen form for magi er særlig let, er nogle typer fælles for begyndelsen tryllekunstnere, såsom lære trick tricks. De fleste tryllekunstnere ved en kerne basere tricks, og derefter udvikle deres særlige repertoire derfra.

Magic er baseret på illusion og mystik, og alle slags tryllekunster beskæftiger dette mysterium. Dette er, hvad er så dragende om magi! Hemmeligholdelse er naturligvis en anden større element af magi. Praktiserende tryllekunstnere er meget selektiv om hvem de deler deres hemmeligheder med. Mennesker, der arbejder med tryllekunstnere er ofte at underskrive kontrakter med angivelse af de ikke vil dele tryllekunstners hemmeligheder med nogen anden.

Hvilke typer af tricks udfører tryllekunstnere? Følgende liste er en grundlæggende oversigt over magiske tricks, der er almindeligt i forbindelse med udøvelse af magi.

Trick tricks er dem, der involverer dygtige håndbevægelser, hvor objekter synes at og forsvinder i hænderne på performer. En af de ældste trick tricks stammer i det gamle Egypten. I dette trick skjuler performer bolde under vendte-over kopper. Som performer flytter kopper rundt, ændre boldene holdninger under Skålene. Observatørerne forsøge at watch og gæt hvor boldene vises, men trolden narrer dem hver gang!

Trick tricks der bruges sammen med en række objekter, herunder kort, mønter, bolde og andre objekter. Nogle tryllekunstnere har selv brugt levende dyr. En tryllekunstner dygtige i kunstgreb kan udføre magi næsten når som helst, hvor som helst.

Illusioner er dem, hvor den tilsyneladende umulige bliver muligt. Nogle af de bedre kendte illusion tricks omfatter dem, hvor en kvinde er savet i halve og levitation tricks. Andre illusioner indebære, at mennesker, dyr eller objekter igen. David Copperfield, en moderne tryllekunstner, har gjort sådanne store objekter som Statue of Liberty og en jet fly forsvinder foran live publikum.

Undslippe magi er lige som det lyder. Den mest berømte udbryderkonge var Harry Houdini, der udførte en række dristige undslipper foran store publikum i eksotiske steder. Suspenderet højt i luften, Houdini ville blive lagt i håndjern og placeret inde låst eller ellers lukkede beholdere og emerge øjeblikke senere. Undslippe magi er spændende ikke kun på grund af den fantastiske bedrift, men også på grund af den paagaeldende risiko.

Mentalists er en anden form for tryllekunstnere, der synes at læse tanker af fremmede. Foran levende publikum, vil mentalists genskabe tegninger udført af publikum medlemmer, der er usynlige til trolden, men synlig for publikum. De vil også læse tanker af fremmede og udfører en bred vifte af fantastiske mentale tricks. Mysteriet om mentalist ligger i præstation foran et levende publikum. Nogle mentalists i moderne tid har selv lavet tricks for fjernsynet hvor de synes at læse tanker af seere!

Hvordan og hvor tryllekunstnere udføre varierer en hel del så godt. Street magic, close-up magi og scenetrylleri tilbyder fantastiske forestillinger i vidt forskellige indstillinger. Street magic er som det lyder, udføres uden for og i øjeblikket improviserer. Street magic omfatter ofte trick tricks, selv om en bred vifte af magi er udført på denne måde. En af de mest berømte nutidige gaden tryllekunstnere er David Blaine, der udfører en bred vifte af card tricks, forsvinder handlinger og endda levitation på gaden.

Close-up magi er udført indendørs eller ude, og ofte indebærer sådanne ting som kort eller mønter tricks. Det er udført netop som det lyder inden for tæt rækkevidde. Publikum er små, og trolden sidder eller står i midten, som tilføjer til allure–når mennesker omgiver trolden, han eller hun har lidt plads til at “skjule” noget. Desuden, når publikum er så tæt på, kan man antage observatører kunne nemt se trolden tricks– men det ikke er tilfældet!

Endelig scenetrylleri er lige som det lyder – magic udføres på scenen. Disse magiske tricks dato tilbage i historien til 1700-tallet, og er ofte meget omfattende forestillinger. Fase tryllekunstnere tilbyder et omfattende sortiment af tricks fra trick til at gøre store objekter flyde eller forsvinde. Oftentimes store dyr er involveret. Der er en række af nutidens berømte trin tryllekunstnere, herunder Siegfried og Roy, David Copperfield, og Penn og Teller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *