Drej din Ebay forsendelsesomkostninger til et resultatcenter.

Du tror måske, at forsendelsesomkostninger er enkel: sikkert du bare tilføje op prisen på din varens Porto og prisen for emballage, og opkræve der lige? Nå, du kunne gøre det, men der er bedre måder at gøre dine forsendelsesomkostninger arbejde for dig.

Finde billigere materialer.

Nøglen til at gøre profit på fragt er at bruge de billigste materialer kan du få for pakning, uden at gå på kompromis på kvalitet. Den store ting for dig er, at mange eBay PowerSellers har lavet en forretning ud af at give sælgere med kvalitet pakkemateriale i bulk til rigtig lave priser.

For at få en ide om, hvad der er derude, tag et kig på denne kategori: Business & industrielle > Office, udskrivning & Shipping > Shipping & pakning forsyninger. Du kan også prøve at betale et besøg på en big-box office beholdninger opmagasinere.

Købe i løs vægt.

Altid købe hundredvis af samme størrelse pakning kasser på samme tid. Da du skal sælger de samme ting igen og igen, skal du bruge de samme mellemstore kasser hver gang. Du vil altid være i stand til at få rabatter for bulk-hvis det sted, hvor du shopping ikke vil give dig nogen, gå et andet sted.

Strømline din emballage.

Prøv at pakke hver gang ved hjælp af de samme mængder af de samme materialer på samme måde, således at du ikke behøver at tænke over det for meget. Har alle etiketter for pakkerne trykt op på forhånd, og huskelister i nævnte rækkefølge. Jo mindre tid du bruger på pakningen, det mere profit, det er for dig.

Rundt til den næste Dollar.

Lad os sige du køber varer for $2, og sælge dem for $4 + $1,50 forsendelse. Afrunding forsendelse til $2 ville gøre dig en ekstra 40 cent på hver salg overvejer du er i øjeblikket kun gør $2 fortjeneste, det er en procentdel profit stigning på 25%!

Du se, denne ekstra penge vil være langt vigtigere for dig end at køberen, fordi det er på margenen. For dig, det ekstra profit for ingenting, og for køberen, er det for lille et beløb til gider bekymre sig om. Alle vinder i dette scenario.

Ideel pris punkt.

Find ud af hvad dine rivaler er opladning for shipping, og prøv at blot underbød dem mens de stadig gør en fortjeneste. Hvis du har kunnet købe nogle billigere materialer, bør dette være ikke for svært for dig-de fleste af sælgere på eBay køber konvolutter og kasser en efter en, som er et meget dyrt måde at gøre tingene. Hvis du arbejder bør tingene korrekt, du kunne tilbyde forsendelse til en prispunkt, som gør dine rivaler ser fjollet, og stadig være at gøre en god fortjeneste på det!

Hvis du kører slags operation hvor skibsfart er en stor bekymring, så chancerne er, du notering en betydelig del af dine varer ved hjælp af “Køb det nu”, i stedet for at gå gennem alle de problemer og usikkerhed for at bruge reelle auktioner hver gang. Men vent! Ved hjælp af “Køb det nu” ikke altid det rigtige at gøre. Vores næste e-mail vil give dig et par tips om hvornår man skal gøre det og Hvornår ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *