Dårlige flyselskab mad – nu dette?!

Flyselskab food har længe været en svøbe for industrien. Bogstaveligt talt! Med kundernes forventninger lavt forventer få, at måltidet de serveres ombord et passagerfly vil stige til niveauet af selv en familie stil restaurant.

På den anden side er corporate jet catering en hele forskellige dyr. Med lækkert entrees, dejlige supper, udestående forretter og snacks, og de mest dekadente desserter tænkelige, passageren på en privat jet forventer [og betaler for!] mad stil med en fem stjernet ydeevne.

Ikke længere.

In-flight cateringvirksomheder giver eksemplarisk service og spisemuligheder er i dag, næsten en saga blot. Takket være fremkomsten af fraktioneret jet operatører, der kræver en smal menu og mindre portionsstørrelser, kvalitetsniveau med mange in-flight cateringvirksomheder har nosedived. Derudover fortsætter Luft kok, den største udbyder af in-flight catering til business jets i verden, med at snuppe dårligt udfører cateringfirmaer på tværs af USA. Nu, corporate kabinepersonalet skal kalde 1-800 nummer for at placere deres ordre med en uerfaren og unknowledgeable degnen.Glem kundeservice og glemme særlige ordrer… disse forstyrre luft kok!

Med det dårlige navn forbundet med virksomheden, forsøger Air kok tilsyneladende at distancere sig fra selv sit navn. Luft overenskomst, en restauratøren med operationer i fire forskellige byer er nu en del af Air kok netværk.Nu til det springende punkt: word har det at luft kok, i et forsøg på at skærpe sit image og at afværge de voksende rækker af krydses off corporate kabinepersonalet–deres brød ‘n smør–restauratøren vil ændre sit navn til luft overenskomst.

Corporate kabinepersonalet er ikke morede af luft kok som det fremgår af deres kommentarer på webstedet Corporate Jet Catering og Hytte ledere, et forum, der hænger også sammen med Corporate stewardesse Fællesskabet.

Af den måde, Rita’s Catering af Boston er en anden luft kok restauratøren… business kabinepersonalet ved dette og flygter til konkurrencen så hurtigt de kan.

Hey, Air kok: kan du det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *